kvällens låt...



Mina två favvosar!

Nu är jag 25


wuhuu

Jajjemen! nu är jag lite äldre än vad jag var igår! 25 jäkla år! har gått sjukt fort! måste nog sakta ner mitt liv lite, snart är man ju för fan 30! Helt galet! Nu ska jag snart sova så att folket kan komma o sjunga för mig o ge mig massa paket imon! Minigrisen kommer att sjunga för mig imon med! Så himla mysigt! Hon har tydligen övat massor! haha.

Jennie kommer på lördag o ska fira mig! kommer också bli så grymt jäkla mysigt! Men just nu är hon i västervik och är full. haha...får sms med typ ett ord i av henne nu. jaja, hon nyktrar väl till så småning om! ;)

Imon blir det golf i Gränna! Ska krossa banan! kommer bli grymt kul!

kvällens låt...



Han är kung!

Shit vad gammal jag är

Idag hade jag en ledig förmiddag så jag passade på att gå en runda golf med min bror. Fan vad jag älskar golf! Ikväll har jag jobbat, gjort jävla kebabpizza till 120pers. I söndags fixade jag käk åt ca 520pers, hyfsat coolt när man tänker på det så.

      
Bilder från mitt jobb.



På fredag fyller jag ju förtusan år! 25 blir man visst. Stort! Ni kan skicka presenterna till mina föräldrars adress!
Minigrisen kommer hit o ska fira mig, det blir mys. Och på lördag kommer Jennie hit o ska fira mig, det blir ännu mera mys! Jennie hävdar att jag är jobbigt nyfiken över vad jag ska få av henne.
Men så är det ju självklart inte, men om någon vet vad jag ska få så kan ni ju kanske säga det! :) Vi ska till Foppa på lördagvällen, han fyller ju år på samma dag som mig. Jag är ca 2 timmar äldre än honom! Så då blir det iaf en liten tillställning där. Nice liksom!


Förresten, allt Jennie skriver i sin blogg är naturligtvis inte sant! :)

RSS 2.0