Märits hemslöjd, ett måste!

Wuhuu! Nu har jag sommarlov! Sista lektionen idag och allt är fixat så nu har jag 30 nya och relativt enkla högskolepoäng. Nu ska jag hänga i Kalmar en stund, sen ska jag hem till bya o jobba och spela golf hela sommaren! Självklart ska jag ju leka med min underbara kvinna också!


Stefan har köpt en bil, en svart Audi A3. Så häromdagen var vi ju tvugna att cruisa lite så vi drog en sväng till Öland. Stefan har aldrig varit där innan så det var ju givet att det blev dit liksom! Vi dorg till köpcentrat i Färjestaden, vi gick in och gick ett varv där, när vi kom ut så stannade vi till vid Märits hemslöjd! Underbar butik! Sen åkte vi hem. Stefan var mycket nöjd efter första visiten på ön.




Appropå bil så är det ju grymt kul att kolla olika reg.skyltar. Har gjort det ganska länge nu och det är som en drog. Det enda jag gör när jag är ute och går är att kolla efter coola reg.skyltar. Nu har jag även börjat fota dem och tänkte lägga upp lite schyssta här on tha blogg!

  
  

Lite bilder från helgen o sånt

   
 

Träningsvärk och bakfylla

Fan, bakfull igen. Femte gången sen förra tisdagen, illa! Jag och Utbult crashade grupp 3:s grillfest igår. Det var nice, dock gick mina solbrillor sönder, jävla Björn!

När jag vaknade idag och skulle resa mig ur sängen så kände jag mig som en gammal gubbe. Hoppade höjdhopp hela förmiddagen igår och där använder man tydligen muskler som man aldrig gör annars! Menmen...nu ska jag iväg och hoppa höjd igen. Ikväll CL-final, hoppas och tror att Barca kissar på United! Hatar verkligen united av hela mitt hjärta!

I am the champion!

Söndag kväll och jag har fortfarande inte riktigt vaknat till efter gårdagen. Jag blev tyvärr tvungen att lämna festen liiite tidigare än planerat. Jävla Dworek! Sen lyckades jag låsa ute min kvinna, hon satt i min trappuppgång och ringde till mig i typ en timme samtidigt som jag låg och sov så gott i soffan med kläderna på. Det löste sig tillslut iaf!

I fredags tror jag det var som jag och kvinnan min gick en promenad ut mot stensö. Där råkade vi gå förbi minigolfbanan och jag såg min chans till revansch. Jennie spöade ju mig rätt rejält sist vi spelade. Jag inledde rundan riktigt starkt medan jennie spelade lite darrigt, hon kände nog pressen. Sedan spelade hon upp sig och jag gick ner mig efter att jag wastade några slag på ett jävla skit hål, fel på banan förmodligen! Jennie tog då ledningen och höll den ett tag. Hon ledde med två slag inför näst sista hålet. Jag slog ut först och min boll strök precis kanten på hindret och rullade mot hål, jag fick två i. Nu var det Jennies tur att slå. Första slaget, mitt på hindret, andra likadant, även tredje på hindret och hon får fem i. Nu ledde alltså jag med ett slag inför sista hålet. Jennie satte sig på en bänk och tjurade, -"jag ska aldrig mer prata med dig!" sa hon. Jag la upp bollen på 18:es utslag, siktade in mig och smekte iväg bollen. Den rullade fint över filtduken och letade sig i hål, Spik! Och matchen var avgjord. Jag sträckte armarna i luften och skrek -"Åhh jag är så lycklig jag är såå lycklig!!" Det var ett stort ögonblick i min minigolf karriär. På vägen hem gick jag och nynnade på  "the winner takes it all", Jennie var måttligt road av detta!




Ryktet om min storartade seger spred sig snabbt i Kalmar och folk hissade den småländska flaggan för mig!

 

Senare på kvällen firade hela kalmar min seger på storatorget och man sköt fyrverkerier till min ära!



Vilken seger!

Såhär kunde jag sett ut

Såhär kunde jag sett ut om jag låtit mitt hår växa lite till! ohyeah!
 


Nu blir det maxi för att köpa virke till en kär gammal vän, Dworek, som ska slinka ner ikväll. Stay tuned for some update angående min förkrossande seger över jennie! Mycket läsvärt förmodligen! mohahah... 





Uppäten av Kanadagäss

En ganska slapp dag går mot sitt slut. Har inte gjort många knop idag. Vaknade, åt frukost och somnade sen lite igen. Jennie skrek lite på mig så jag vaknade till. Sedan gick vi ner till slottet för att sola. Väl där trodde jennie att hon skulle bli uppäten av kanadagäss. Det var en familj med gäss där, små söta ungar o sånt. De gick snällt förbi oss och käkade lite schysst gräs påvägen. Men Jennie hävdade att de hade försökt äta upp henne och hon ville gå därifrån. Vi solade någon timme sen gick vi till Maxi och handlade. Sen lagade vi grym mat. Jennie ville ha kyckling, vet inte fall hon kanske genom att äta fågel fick ut någon slags hämd gentemot kanadagässen som förstört hennes solstund tidigare! Det blev hursom helst aaasgott!


Det går inte att avsluta en dag på ett bättre sätt än med lite Foo Fighters! Sjukt vacker låt! Grande Foo Grande Dave!


Johan, frisören!

Idag har jag extraknäckat som frisör då jag färgade håret på min kvinna! Där har jag verkligen ett säkert kort ifall jag inte vill vara lärare längre! haha.

     Jennie under färgningen:                                   Det färdiga resultatet:  
 

                                                       

Sjukt snygg blev hon min kvinna! Fast det var hon ju redan innan iof!


Innan idag var vi och fikade på 4 kök. När vi gick därifrån så upptäckte jag en röd fläck på Jennies stjärt. Hon hade lyckats sätta sig i ketchup! Haha! Hon hade dessutom på sig sina nya ljusa jeans! Vi blev inte kvar länge på stan efter den upptäckten. Jennie slet med mig i rask takt, på bakgator, hem!



Flight of the conchords

När jag spelar upp Flight of the conchords för folk så är det ingen som skrattar, de bara tittar konstigt på mig. Varför är det ingen som förstår humorn? Texterna dessa två herrar skapar är genialiska! Jag ska förövrigt framföra den här låten på mitt bröllop tillägnat min kvinna! Inte för att jag ska gifta mig nu, men sen liksom!



Fika en måndag, Fylla en tisdag



I måndags drog jag och Jennie ner på stan. Hon skulle shoppa lite. Hon lockade med mig genom att vi skulle ta en fika. Och en fika blev det, dock hade jag tänkt att sitta där länge liksom o ta det lugnt. Det hade inte Jennie. Det var bara att resa på sig igen och ge sig iväg ut i shoppingen. Jennie hittade massa saker som hon köpte. Jag köpte faktiskt lite saker också, 225st peggar, en basketboll och en aaassnygg skjorta!
Efter stan gick vi hem o lirade basket med min nya boll. Resultatet behöver vi inte nämna här.



Igårkväll blev det inte så mycket shopping, inte mer än på systemet. Vi satt här och drack öl och körde klassiker på youtube. Vi fick önska en låt efter olika teman o sen sjöng vi med och dansade. Grymt! När klockan var typ 00.30 så drog vi ner på stan för o ta en öl. Vi tappade Glenn på vägen, han hade fått i sig lite för mycket Absint. Vi hamnade tillslut på mollys där vi fortsatte önska låtar, drack öl och tryckte i oss nötter.

Campioni di Italia

Oh yeah! Nu ska jag snart dra iväg och paddla havskajak. Har en våt känsla, tror nämligen det finns risk att man välter runt idag. Sen ska jag iväg och ro. 12-mannarodd tror ja det va. Ascoolt ju!

I lördags hjälpte ju Udinese oss till liga segern genom o spöa Milan. Men det var en hjälp vi inte behövde, vi har ju fullständigt kissat på alla i italien de senaste 3 åren! Grande Inter Grande Ibra!
Pazza Inter Amala

Tenta, Hajk och Mästerkap i golf

Wuhuu! Jag uppdaterar bloggen. Har vart ute på lite bravader sen sist. I onsdags hade jag tenta. Den gick nog kanske bra. det var endel rätt så puckade frågor men jag svarade på det mesta så det lovar ju gott. Efter tentan drog Jag, Stefan och Ubbe Utbult ner till il castello för att fira att vi vart så duktiga. Det blev mycket sol och även endel öl. Jag hade ryggläge hela tiden så jag brände min nos liiite. Menmen... Min kvinna anslöt lite senare för att hänga en sväng. Mys! 
 

I torsdags bar det iväg ut på hajk med klassen. Vi paddlade kanot från skansen ut till stora hatten. Vädret var riktigt risigt när vi började paddla, men gud var snäll mot oss och blåste bort alla elaka moln och gav oss kanon väder! Tack gud! Hur som helst så var det en trevlig hajk och jag höll mig i kanoten hela tiden! Tack Johan!


Kom hem på fredagen från hajken och jag hann precis hem och dricka en kopp kaffe, duscha och göra diverse toalettbesök innan jag satte mig i en bil som rullade mot Aneby. Jag åkte alltså hem till mina old hoods. Det stundade nämligen ett släktmästerskap i golf, och det kan man ju inte missa! Jag slog ut 12.00 i första bollen, en riktig smäll med drivern blev det, minst 230meter, och jag fick en härlig känsla i kroppen. den känslan tog jag med mig hela rundan och spelade faktiskt riktigt bra golf. Det var första gången jag höll i ett par klubbor för säsongen så jag är grymt nöjd. Jag vann faktiskt hela den prestigefyllda tävlingen och fick mottaga den åtråvärda statyetten och en flaska skumpa! wuhuu!


Bilder o sånt

 


Copyright: Johan Ljungqvist.

GRATTIS ÄLSKLING

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jennies födelsedag! Hurra Hurra Hurra!



Ett moment i ösregn

En man och två kvinnor vandrar, diskuterandes livligt, ner för esplanaden. Mot ansiktet känns regnet som nålar. Man blir blöt. Mannen försöker ta ton, kvinnorna lyssnar inte. Mannen försöker igen, kvinnorna lyssnar fortfarande inte. Mannen rycker tag i ena kvinnans arm och stannar i ösregnet och säger, "ni lyssnar inte på mig! Mina ord betyder ingenting för er! Jag är faktiskt en känslig människa, mina känslor är här, utanpå!" Den ena kvinnan säger, "Jag är inte van att du är här, jag måste få lite tid på mig att vänja mig med att ha dig här." Mannen mumlar lite tyst och de tre vandrar vidare i ösregnet nedför esplanaden.

Ett halvt halvår och en fest

Igår firade alltså jag och min kvinna Jennie ett halvt halvår tillsammans. Stort! Nu är det bara resten kvar, typ livet ut liksom. På måndag fylls det år, inte jag utan jennie. 23 år har hon hunnit bli, inte vetit vad tiden går! Iaf så firas detta med festligheter ikväll så nu ska jag ta mig till la giraffa och inhandla stora mängder alkohol! Dels för firandet och dels för att dränka min tenta-ångest. Tenta på onsdag och jag har inte läst ett skit. Menmen, det löser sig.

Det var på maxi det hände

Det är tisdag kväll. Jag och min kvinna går med kärleksfulla steg in genom de helt onaturligt dumma dörrarna till maxi. Jag tar hennes hand och småler och bara känner. Känner alla känslor som blommar ut i kroppen när jag rör vid henne. Då, helt plötsligt, sträcker hon ut sin hand och jag tror att jag ska få vara med om något kärleksfullt. Istället känner jag något omsluta mig. Det spänner lite i ljumskarna, jag darrar till. Det är alltså inte min rygg som blivit omsluten utan något helt annat på min kropp.


Hon är så söt när hon sover

Ligger i sängen o läser lite om Ibra. Jämte mig ligger min söta nos i en liten myshög o sover! Hon är helt galet söt när hon sover min kvinna! Strömkabeln till datorn åkte visst ut nyss så det blir mörkare o mörkare på skärmen. Kanske var ett tecken från gud att jag borde sova. Ska ju faktiskt jobba imorgon, ska bli gött att få lite extra cash! Jo så var det det där med Ibra. Han stannar i Inter! Varför lämna världens bästa klubb och världens bästa land för?
 

Mannen, Myten, Svullo

Såg just denna underbara man på tv.
Kände genast att jag var tvungen att göra en liten hyllning till en av världens största komiker!
Ride on Ride on!

Hur svårt kan det va?

Sådär! Nu har jag bestämt mig för att starta den bästa bloggen in tha world history va! så häng här liksom, it´s the place to be! Vet inte riktigt vad bloggen ska handla om än men det skiter vi i nu! Tänkte inleda med en bild kanske:

RSS 2.0