kvällens låt...


Lite segt försnack men håll ut. Det är värt!


Hell yeah!

Bara så ni vet så vann jag och min far en golftävling i söndags! Grymt!


Annars jobbar jag mest nuförtiden. Sliter röven av mig i värmen i köket. Men men...det är ändå rätt kul.
En annan cool grej är att min bror har köpt en bil! En McGyver Jeep, ascool! haha! Lite pimpad med nya däck o fälgar för ca 40tusen laxar.


Typ såhär ser den ut.

Ge mig Tishorna!

Två Tishor jag gärna vill ha! As snygga är de! Så om man vill kan man få skänka mig dessa! ;)

  

Inatt ska jag somna till...









Jag vet vad du gjorde i midsommras

Nu ligger jag i min säng i Aneby. Hemkommen idag från Westerwijk där jag firat såndär midsommar. Orkar inte skriva så mycket mer om det utan jag låter lite bilder tala istället.



       
Jennie och jag i väntan på taxin som tog oss till midsommarfirandet.


      
Mysig promenad runt Lysingsbadet


 
Vi drog till kalmar i söndags och flyttade hem Jennies saker


  
Jennies outfit idag när vi drog till Lager 157. Påvägen träffade vi det onda rådjuret som bor i Västervik


  
Fick även syn på två hyfsat coola reg.skyltar. God, eller gud på svenska, träffade jag kl.03.17 midsommarnatten

Father and son


En till!


En röst, en underbar röst!


Stort! Riktigt stort! Nu har jag 2-1 i matcher! Det du bejbi! :)

Det var lite tungt att gå upp i morse. Blev KansKe liiite för stor mängd alkohol igår. Men grymt trevligt var det dock när min mors jobb hade lite avslutning här hemma. Jag har förövrigt också jobbat där så jag känner de flesta. Det bjöds på mat och dryck, dessutom hade vi whiskeyprovning vilket var riktigt jäkla nice! Per, som höll i det, var grymt kunnig så man lärde sig mycket även om jag kanske mest koncentrerade mig på att dricka whiskeyn istället för att lukta o sånt.

Idag har jag jobbat nästan hela dagen. Har lagat pizza åt 100pers. Sådär kul. Men Jennie var med på jobbet så det gjorde det hela väldigt mycket roligare och mysigare.

Imon bär det av till Westerwijk för lite sånt där midsommarfirande. Är inte så mycket för sånt egentligen, tycker det är rätt överskattat, men det ska faktiskt bli väldigt roligt att få träffa Jennies vänner o så. Ska även bli ul att få spöa Jennie i kubb också. Är nämligen rätt het på o spöa henne just nu. Vi var i Jönköping igår och shoppade lite o sånt och då passade vi även på att lira lite minigolf. Vi spelade på en bana där Jennie har vunnit SM-Guld! Ascoolt att hon är sm-mästare! Men ännu coolare att jag spöade henne på den banan! Stort! Riktigt stort! Nu har jag 2-1 i matcher! Det du bejbi! :)


Grym kille!


She´s so hot! boom!

Såhär tänker och känner  jag när jag tittar på min kvinna! :)


Minigrisen

Snart kommer min underbara minigris på besök! Ska bli sjukt mysigt!


Minigrisen.


Det börjar bli så fruktansvärt jobbigt nu. Har snart gått en vecka sen jag fick hålla om dig. Det är ju egentligen inte så mycket. Men när det gäller att få vara nära dig så är det verkligen det! kom hit nu! Jag behöver dig Jennie! 


Döda fiskjäveln!

Imorgon ska jag spela golf! Så jävla underbart! Äntligen liksom! Är även grymt sugen på o fiska också! Måste göra det med snart! Nuförtiden fiskar jag oftast med min bror, det är gutt. Men vi glömmer alltid att ta med håv och nåt o döda fisken med så det brukar bli rätt komiskt när vi ska ta upp nån lite större fuling. Slutar alltid med att min bror står o skriker: "Döda fiskjäveln!" Haha! Såhär kan det se ut när jag och min bror är ute på sjön!

   
 


För den som vill se några bilder från mina hoods med omnejd kan titta nu! Slängde med en bild på vårt fina piano också! Ska fota själva byn lite mer o lägga upp nån annan dag kanske!

   


Förresten så kommer min älskade kvinna hit på måndag! Längtar sjukt mycket!

Back in the Aneby

Igår kom min mor och far och hämtade mig i k-town. Lite tråkigt o lämna stan faktiskt men främst tråkigt att lämna Jennie! Men vi ses ju ganska snart iaf! Det känns lite blandat o komma hem till byn, visst är det skönt och jag kan spela golf och sånt, men det är inte så många vänner här nu och min bror bor ju jkpg. Menmen...får väl se till o jobba mycket helt enkelt. Var ute o körde bil nu på morgonen, skjutsade morsan, och snälla påminn mig om att aldrig flytta tillbaka hit! Så jävla dött! Fan va bitter jag låter, blir nog gladare när jag fått spela lite golf eller när Jennie kommer på besök! Men ändå, på nåt konstigt sätt, så gillar jag den här lilla byn. Det är ju mina hoods, mina roots liksom.
Tror faktiskt jag ska göra en klassiker och åka upp o ta en kaffe med Gällerspång på ASk.



Vattenfallet Stalpet i Aneby som faktiskt är södra sveriges största! haha! 



Min golfbana, Wiredaholm! Me like!


Gratistårta


Idag har jag och min kvinna vart ute o promenerat lite. När vi kom till giraffen upptäckte jag att de bjöd på tårta där. Jag släpade med mig Jennie och självklart tog jag den största tårtbiten! Fan vad jag älskar gratisgrejer! Häromdagen på maxi stod jag hur länge som helst och provsmakade olika drycker, drack tom gröt! Drickbar gröt, helt sjukt! Men gratisgrejer är gott! 


Snart ska jag laga mat till min älskling. Imorgon skiljs vi åt för en stund. :(  Mina föräldrar kommer hit och hämtar mig imon, sen bär det av mot Aneby.



Ikväll ska vi titta när Zlatan slaktar danskjävlarna!


 

Sitter på en bänk utanför Lindsdal

Och regnet det öser ner men vad gör väl det!? Gah! Påminn mig om att aldrig flytta till Lindsdal! Sjukt tråkigt ställe. Har precis slutat jobbet och ska hem och ta farväl av min gode vän björn. Han lämnar oss nu, föralltid faktiskt. Han ska inte dö, han ska hem till kalvträsk. En riktigt bra man som lämnar ett stort tomrum efter sig. Yes snart kommer bussen! Hatar att vänta! Coolt förresten o blogga från mobilen, eller tja, kanske mest nördigt! Haha

Mer reg.skyltar o sånt

  
  
  
Den längst ner till höger är ju en favorit!



Idag har jag och min fina kvinna vart nere vid slottet och solat, mys! Dock försvann det fina vädret och även Jennies humör, så vi gick hem. Haha!
Imorgon ska jag städa och tvätta. Åker ju hem till mina hoods på söndag så då måste ju allt vara i sin ordning. Ska även hjälpa Jennie att hämta lite kartonger, hon ska ju flytta till Westerwiijk i slutet av månaden. Inte okej egentligen, men sjukt kul för min duktiga kvinna som fått jobb där! Av typ 65st sökande så valde de henne, grymt! Eller hur!?
Jag ska jobba torsdag o fredag på sjöängskolan. Sådär kul känner jag nu, hade hellre bara vart ledig, ska ju ändå jobba hela sommaren liksom. Menmen...


Jag grät



Zlatan Ibrahimovic! Den störste i svensk fotboll, den störste i världen! Jag satt här hemma i söndags och tittade på matchen mot Atalanta och hoppades och trodde så innerligt att Ibra skulle ta hem skytteligan. Det gjorde han! Och på vilket sätt! Jag grät och var så fruktansvärt stolt!



Pazza Inter



Förresten så hände det en liten olycka i lördags. Råkade spilla liiite öl på mitt tangentbord. Datorn fungerar ju o så, allt förutom bokstaven k. As jobbigt ju! Nu när jag ska skriva så måste jag kopiera k och klistra in hela tiden. Hyfsat onödigt liksom.


RSS 2.0